Oeconrådet

Aktiviteter

Flere information om udvalg og aktiviteter findes i menuen til venstre.

Aktuelt

Næste faglige arrangement: Forskerrunde (dato: tba)

Den Gyldne Pegepind 2021

Oeconrådet ved Institut for Økonomi på Aarhus Universitet offentliggør hermed at vinderen af Den Gyldne Pegepind 2021 blev Nabanita Datta Gupta, for faget Health Economics. 

Den Gyldne Pegepind er ment som en positiv tilkendegivelse fra de studerende ved Institut for Økonomi. De nominerede findes på baggrund af indleverede stemmesedler fra de studerende, hvor der specielt lægges vægt på begrundelserne bag nomineringerne.

At vinde den Gyldne Pegepind er udtryk for, at de studerende værdsætter forelæserens undervisning, at der er tale om en god pædagogisk og motiverende forelæser  - og at forelæseren er særdeles fagligt velfunderet i sit undervisningsområde, hvilket muliggør en god formidling af stoffet. 

Vinderen af Den Gyldne Pegepind modtager en check sponsoreret af Danmarks Nationalbank. 

Dimission efteråret 2020

Lørdag den 19. september 2020 fejrede Institut for Økonomi endnu en gang efterårets dimittender med manér. Vi startede med taler fra Troels Kromand (Cheføkonom i Nykredit) og Michael Svarer (studieleder for økonomi) og herefter den formelle del af dimissionen med overrækkelse af diplom og kandidatnål. Slutteligt var der mulighed for fællesbilleder og en coronavenlig goodiebag, som kunne tages med videre. 

Tak for opbakningen og det god humør på en festlig dag!

Dimission efteråret 2021

Vi er i fuld gang med planlægningen af dimissionen efteråret 2021.

Dato: 18. september 2021

Se begivenheden på Facebook for mere information og opdateringer om arrangementet. 
Link: Klik her

Om Oeconrådet

Hvem er vi?

Oeconrådet er din mulighed for at være med til at forbedre dit studie, både fagligt og socialt. Vi er din korteste vej til indflydelse - også i instituttets top. Vi er stedet, hvor du får mulighed for at tage ansvar og få et bedre indblik i, hvordan både instituttet og universitetet hænger sammen.

Hvad kan vi?

I løbet af semesteret arrangerer vi faglige arrangementer, kårer årets bedste forelæser og afholder din dimission. Vi påvirker beslutningerne vedrørende din uddannelse og det generelle studiemiljø. Vi lytter til din mening omkring undervisningen og sørger på den måde for at forbedre den. Vi skaber fundamentet for et godt socialt fællesskab på tværs af hold og årgange.

Hvorfor være med?

Som medlem af Oeconrådet vil du møde mange engagerede studerende på tværs af hold, årgange og studieretninger. Du får mulighed for at tage ansvar i og få indflydelse på arangementer, politik på universitetet og dagligdagen på instituttet. Alle er meget velkomne til at deltage i vores regelmæssige møder - uanset om du ønsker at engagere dig i et af vores mange udvalg, eller bare vil høre om, hvad vi laver.

Læs mere om Oeconrådet