Oeconrådet

Aktiviteter

Flere information om udvalg og aktiviteter findes i menuen til venstre.

Om Oeconrådet

Hvem er vi?

Oeconrådet er din mulighed for at være med til at forbedre dit studie, både fagligt og socialt. Vi er din korteste vej til indflydelse - også i instituttets top. Vi er stedet, hvor du får mulighed for at tage ansvar og få et bedre indblik i, hvordan både instituttet og universitetet hænger sammen.

Hvad kan vi?

I løbet af semesteret arrangerer vi faglige arrangementer, kårer årets bedste forelæser og afholder din dimission. Vi påvirker beslutningerne vedrørende din uddannelse og det generelle studiemiljø. Vi lytter til din mening omkring undervisningen og sørger på den måde for at forbedre den. Vi skaber fundamentet for et godt socialt fællesskab på tværs af hold og årgange.

Hvorfor være med?

Som medlem af Oeconrådet vil du møde mange engagerede studerende på tværs af hold, årgange og studieretninger. Du får mulighed for at tage ansvar i og få inflydelse på arangementer, politik på universitetet og dagligdagen på instituttet. Alle er meget velkomne til at deltage i vores regelmæssige møder - uanset om du ønsker at engagere dig i et af vores mange udvalg, eller bare vil høre om, hvad vi laver.

Læs mere om Oeconrådet

Den Gyldne Pegepind 2020

Oeconrådet ved Institut for Økonomi på Aarhus Universitet offentliggør hermed at vinderen af Den Gyldne Pegepind 2020 blev Mikkel Bennedsen.

Den Gyldne Pegepind er ment som en positiv tilkendegivelse fra de studerende ved Institut for Økonomi. De nominerede findes på baggrund af indleverede stemmesedler fra de studerende, hvor der specielt lægges vægt på begrundelserne bag nomineringerne.

At vinde den Gyldne Pegepind er udtryk for, at de studerende værdsætter forelæserens undervisning, at der er tale om en god pædagogisk og motiverende forelæser  - og at forelæseren er særdeles fagligt velfunderet i sit undervisningsområde, hvilket muliggør en god formidling af stoffet. 

Dimission efteråret 2019

Lørdag den 7. september 2019 fejrer Institut for Økonomi endnu en gang efterårets dimittender med manér. Arrangementet finder sted i tidsrummet kl. 13.30-17.00 i S-bygningen (nedre multirum) på Fuglesangs allé. Vi starter med den formelle del af dimissionen med overrækkelse af diplom og kandidatnål, hvorefter eftermiddagen fortsætter med en let buffet.

Alle dimittender, der har afleveret speciale mellem den 16. september 2018 og 7. september 2019 er inviteret sammen med deres nærmeste. Ønsker du at deltage, skriv da en mail til tilmelding@oeconraadet.dk hurtigst muligt med dit navn, studieretning, samt hvor mange gæster du ønsker at medbringe, så vi kan nå at sende en invitation til dig. Er du forhindret i at deltage, hører vi også gerne fra dig, så vi kan eftersende diplom og nål.

Vi glæder os til at se dig til en festlig dag.

Oeconrådet 2020

I december 2019 afholdte Oeconrådet konstituerende møde. Her blev det nye Oeconråd for 2020 valgt. Medlemmer og aktive blev fordelt på diverse udvalg. Se mere under medlemmer.