Nyheder

23.06.2014 | Awards

Talenter inden for international handel belønnet af Eksportforeningen

Årets mest talentfulde studerende inden for eksport og international handel har modtaget Eksportforeningens Graduation Awards for det bedste bachelorprojekt og kandidatspeciale.

19.06.2014 | Eliteforskning

Forskere fra Creates modtager 6,4 mio. til ny forskning

Samfund og Erhverv under Det Frie Forskningsråd har bevilliget 6,4 mio. kroner til to nye forskningsprojekter ledet af henholdsvist lektor Thomas Quistgaard Pedersen og lektor Martin Møller Andreasen. Begge forskere er fra Creates ved Institut for Økonomi.

21.05.2014 | Knowledge exchange

Torben M. Andersen formand for pensionskommission

Regeringens kommende pensionskommission får professor Torben M. Andersen fra Institut for Økonomi som formand

02.05.2014 | News from the management

Allan Würtz er genudnævnt til institutleder for Institut for Økonomi

I sin anden periode som institutleder vil Allan Würtz understøtte instituttets medarbejdere i deres stræben efter at udbyde kvalitetsuddannelser og lave banebrydende forskning.

21.03.2014 | Knowledge exchange

En model der kan blive mange penge værd

Malene Kallestrup-Lamb fra CREATES på Aarhus Universitet er i gang med at udvikle en matematisk model, der kan forudsige nationers dødelighed med større præcision end nogen eksisterende metode. Hvis modellen bliver anvendt, kan den få stor værdi for private og offentlige investeringer i Danmark.

07.03.2014 | Awards

Aarhus-studerende vinder nordens største case competition

En femårig forretningsplan fra Københavns Zoologiske have. Det var essensen i opgaven ved CBS Case Competition, Beat the Elite 2014. Vinderbidraget leverede fire studerende fra School of Business and Social Sciences ved Aarhus Universitet.

26.02.2014 | Research news

Fremtidens samfundsøkonomi er sårbar

Selvom Danmark er et af de europæiske lande, der har rustet sig bedst mod den øgede aldring i samfundet, er økonomien sårbar, og vi får svært ved at klare en økonomisk krise i de næste mange årtier.

25.02.2014 | Research news

Stor bevilling til ny forskning i børn og unges trivsel

To BSS forskere og TrygFondens Børneforskningscenter modtager 20 mio. kr. til evaluering af indsatser over for børn og unge.

19.02.2014 | Research news

Skizofrene har større risiko for at få sygdomme

Skizofrene personer har markant større risiko for at udvikle autoimmune sygdomme som psoriasis og multipel sklerose. Det viser ny forskning fra Aarhus Universitet. In-fektioner ser ud til at spille en central rolle i forklaringen.

04.02.2014 | Education news

Velfærdsstatens kommende styrmænd

Statskundskab og Økonomi på Aarhus Universitet har skabt en ny fælles bacheloruddannelse. "Offentlig Politik og Økonomi" optager de første studerende i år. De studerende bliver uddannet til at planlægge store offentlige projekter i en fremtid med svære økonomiske forhold for velfærdsstaten.

Viser resultater 11 til 20 ud af 52

Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste