Nyheder

13.12.2016 | Education news

Fotos fra Dimission 2016

Se årets nyuddannede til dimission lørdag den 12. november 2016. Programmet var følgende: Velkomst v. Marie Møller Petersen Oeconrådet Fællessang: Nu falmer skoven trindt om land Tale v. Esben Kolind Laustrup Tale v. Oeconforeningen Tale v. EØ-foreningen Tale v. studieleder Charlotte Christiansen Overrækkelse af diplom og kandidatnål

28.04.2016 | Events

Vejen til produktivitet: Ansæt en udlænding!

Hos danske virksomheder går udenlandske medarbejdere hånd i hånd med produktivitet, profit, internationalisering og innovationsevne. Det fortæller Philipp Schröder, professor i økonomi ved Aarhus BSS, Aarhus Universitets business school, forud for en stor konference om human resources og deres rolle i moderne erhvervsliv.

05.10.2015 | Faculty

BSS-forsker bistår i serviceeftersyn af dansk udenrigspolitik

Philipp Schröder, professor ved Aarhus BSS, er blevet inviteret til at deltage i en ny følgegruppe, som skal hjælpe med at se dansk udenrigspolitik efter i sømmene. Det er en vigtig opgave på et tidspunkt, hvor verdensøkonomien står midt i fundamentale forandringer, siger han.

15.04.2015 | Research news

Forskeres eksportopskrift kogt ned til tre minutters tegnefilm

Danmark har brug for, at flere virksomheder får mod på og bliver bedre til eksport. Derfor har Aarhus Universitet og Eksportforeningen kogt 10 års forskning og mere end 100 videnskabelige artikler ned til tre minutters tegnefilm. Filmen giver opskriften på eksportsucces – Eksportens DNA.

12.10.2017 | Awards

[Translate to Dansk:] PhD and cand.oecon. receives the Distinguished Alumnus Award

[Translate to Dansk:] Jørgen Vig Knudstorp has been named the 2014 Aarhus University Distinguished Alumnus. He rescued LEGO from a downward spiral through respect for the company’s core identity. As a young and rather inexperienced CEO, Knudstorp succeeded in restoring a confused company to its true self: the little plastic brick and the endless…

28.08.2014 | Knowledge exchange

Senaborter og dødsfødsler medfører psykisk sårbarhed hos moderen

At miste et ufødt barn er så hård en belastning, at mange af disse kvinder må indlægges til psykiatrisk behandling, viser et nyt studie fra Aarhus Universitet.

07.08.2014 | Research news

Hvad ved vi egentlig om skolegang og trivsel?

Med skolestart og skolereform lige om hjørnet er trivsel og undervisning i folkeskolen et højaktuelt emne. I slutningen af august afholder TrygFondens Børneforskningscenter en konference med fokus på netop dette. Både danske og internationale forskere vil over to dage fortælle om den nyeste og bedste viden på området.

24.07.2014 | Health and disease

Forskere finder 100 mål for mulig behandling af skizofreni

Professor Preben Bo Mortensen, Institut for Økonomi har deltaget i et forskningsprojekt, hvor genforskere fra 34 lande har forenet kræfterne om at se de biologiske årsager til skizofreni i kortene. I en artikel i Nature peger bl.a. Aarhus-forskere på godt 80 nye gener med betydning for at udvikle skizofreni. Det åbner mulige veje for fremtidig…

27.06.2014 | Knowledge exchange

Nina Smith formand for regeringens dagpengekommission

Beskæftigelsesministeriet har på et pressemøde 27. juni meddelt, at økonomiprofessor Nina Smith er udnævnt som formand for regeringens dagpengekommission.

24.06.2014 | Awards

Martin Møller Andreasen har modtaget BSS-forskningsprisen 2014

Under den faglige del af BSS’ Fakultetsfest fik Martin Møller Andreasen overrakt BSS’ forskningspris 2014 i AU’s aula som den ene af to forskere. Sammen med udnævnelsen følger en kontant og forskningsrettet pris på 50.000 kroner.

Viser resultater 1 til 10 ud af 52

1 2 3 4 5 6 Næste