Nina Smith formand for regeringens dagpengekommission

Beskæftigelsesministeriet har på et pressemøde 27. juni meddelt, at økonomiprofessor Nina Smith er udnævnt som formand for regeringens dagpengekommission.

27.06.2014 | Martin Hagelskjær Damsgaard

Den erfarne økonomiprofessor Nina Smith fra Institut for Økonomi på School of Business and Social Sciences ved Aarhus Universitet er blevet udnævnt til formand for regeringens dagpengekommission. Det har Beskæftigelsesministeriet meddelt på et pressemøde kl. 13.00 den 27.juni.

For godt en måned siden blev professor Torben M. Andersen, ligeledes fra Institut for Økonomi på Aarhus Universitet, udnævnt til formand for regeringens pensionskommission

Dagpengekommissionen skal undersøge det nuværende dagpengesystem og komme med forslag til, hvordan et fremtidigt dagpengesystem skal se ud. Dagpengekommissionen bliver bredt sammensat af både uafhængige eksperter og arbejdsmarkedets parter.

Udover at have en meget stærk forskningsprofil på området er Nina Smith også et yderst erfarent råds-, kommissions- og bestyrelsesmedlem. Se den samlede liste over Nina Smiths aktiviteter på hendes CV

Professor Michael Rosholm fra Institut for Økonomi bliver også medlem af dagpengekommissionen. Han er en højt respekteret videnskapacitet på feltet og har forsket indenfor beskæftigelsesområdet i 20 år.

Læs mere om kommissionens formål og andre medlemmer

Knowledge exchange