Nyheder

13.12.2016 | Education news

Fotos fra Dimission 2016

Se årets nyuddannede til dimission lørdag den 12. november 2016. Programmet var følgende: Velkomst v. Marie Møller Petersen Oeconrådet Fællessang: Nu falmer skoven trindt om land Tale v. Esben Kolind Laustrup Tale v. Oeconforeningen Tale v. EØ-foreningen Tale v. studieleder Charlotte Christiansen Overrækkelse af diplom og …

28.04.2016 | Events

Vejen til produktivitet: Ansæt en udlænding!

Hos danske virksomheder går udenlandske medarbejdere hånd i hånd med produktivitet, profit, internationalisering og innovationsevne. Det fortæller Philipp Schröder, professor i økonomi ved Aarhus BSS, Aarhus Universitets business school, forud for en stor konference om human resources og deres rolle i moderne erhvervsliv.

Philipp Schröder bistår i serviceeftersyn af dansk udenrigspolitik. Foto: Lars Kruse

05.10.2015 | Faculty

BSS-forsker bistår i serviceeftersyn af dansk udenrigspolitik

Philipp Schröder, professor ved Aarhus BSS, er blevet inviteret til at deltage i en ny følgegruppe, som skal hjælpe med at se dansk udenrigspolitik efter i sømmene. Det er en vigtig opgave på et tidspunkt, hvor verdensøkonomien står midt i fundamentale forandringer, siger han.

15.04.2015 | Research news

Forskeres eksportopskrift kogt ned til tre minutters tegnefilm

Danmark har brug for, at flere virksomheder får mod på og bliver bedre til eksport. Derfor har Aarhus Universitet og Eksportforeningen kogt 10 års forskning og mere end 100 videnskabelige artikler ned til tre minutters tegnefilm. Filmen giver opskriften på eksportsucces – Eksportens DNA.

Seniorforsker Trine Munk-Olsen.

28.08.2014 | Knowledge exchange

Senaborter og dødsfødsler medfører psykisk sårbarhed hos moderen

At miste et ufødt barn er så hård en belastning, at mange af disse kvinder må indlægges til psykiatrisk behandling, viser et nyt studie fra Aarhus Universitet.

I slutningen af august afholder TrygFondens Børneforskningscenter en konference med fokus på skolebørn og trivsel. Foto: Colourbox.

07.08.2014 | Research news

Hvad ved vi egentlig om skolegang og trivsel?

Med skolestart og skolereform lige om hjørnet er trivsel og undervisning i folkeskolen et højaktuelt emne. I slutningen af august afholder TrygFondens Børneforskningscenter en konference med fokus på netop dette. Både danske og internationale forskere vil over to dage fortælle om den nyeste og bedste viden på området.

24.07.2014 | Health and disease

Forskere finder 100 mål for mulig behandling af skizofreni

Professor Preben Bo Mortensen, Institut for Økonomi har deltaget i et forskningsprojekt, hvor genforskere fra 34 lande har forenet kræfterne om at se de biologiske årsager til skizofreni i kortene. I en artikel i Nature peger bl.a. Aarhus-forskere på godt 80 nye gener med betydning for at udvikle skizofreni. Det åbner mulige veje for fremtidig…

Foto: AU Foto, Lars Kruse

27.06.2014 | Knowledge exchange

Nina Smith formand for regeringens dagpengekommission

Beskæftigelsesministeriet har på et pressemøde 27. juni meddelt, at økonomiprofessor Nina Smith er udnævnt som formand for regeringens dagpengekommission.

Prodekan for forskning på BSS, Per Baltzer Overgaard, overrakte prisen til Martin Møller Andreasen (til højre). Foto: Raisfoto

24.06.2014 | Awards

Martin Møller Andreasen har modtaget BSS-forskningsprisen 2014

Under den faglige del af BSS’ Fakultetsfest fik Martin Møller Andreasen overrakt BSS’ forskningspris 2014 i AU’s aula som den ene af to forskere. Sammen med udnævnelsen følger en kontant og forskningsrettet pris på 50.000 kroner.

23.06.2014 | Awards

Talenter inden for international handel belønnet af Eksportforeningen

Årets mest talentfulde studerende inden for eksport og international handel har modtaget Eksportforeningens Graduation Awards for det bedste bachelorprojekt og kandidatspeciale.

Viser resultater 1 til 10 ud af 51

1 2 3 4 5 6 Næste